diumenge, 1 de maig del 2016

Retrospectiva de la quarta fase del projecte

Després del tancament de la quarta fase del projecte MailToTicket el 17 de març, vam fer una petita retrospectiva per veure com havia transcorregut la feina d'aquesta fase.

La primera cosa en què vam coincidir és que participar en el pilot d'avaluació del projecte osTicket a la UPC suposa molta feina pel temps limitat de què disposem. Això no vol dir pas que l'osTicket no sigui l'eina adequada, només ha passat que vam estimar malament el temps que ens suposaria provar-lo. Més endavant farem una anàlisi més completa de la nostra avaluació, que compartirem també en aquest blog.

A continuació vam parlar de l'impacte que tenen les incidències i els imprevistos en la planificació de cada fase del projecte. En teoria un cop decidida la planificació de la feina per una fase, aquesta planificació no hauria de canviar fins que acabi aquesta fase. Aquesta garantia és el que permet que els equips àgils puguin lliurar novetats i canvis que aportin valor als usuaris en cada fase. Però què passa amb els imprevistos? Nosaltres vam decidir que havíem d'afegir totes les incidències a la planificació però que les havíem d'identificar com a tals amb una etiqueta visible.

Finalment vam comentar que en aquesta fase havíem dedicat poc temps a revisar la documentació i en canvi havíem fet força canvis en el codi. Tenint en compte que només quedava una fase abans de tancar el projecte, vam acordar centrar-nos en la documentació enlloc de les parts més TIC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada